Lirik Lagu Buddhis Jawa Ojo Mung Jarene

Lirik Lagu Buddhis Jawa Ojo Mung Jarene

Lagu Buddhis Jawa Ojo Mung Jarene

E.e.e  ojo mung jarene
Nangeng kudu di nyatak ake
Ade dasar kasunyataan
Yen urip iki mung panandang

Mulo kuwi nggal-enggal lo ngabekti
Marang sang buddho kang luhur budine
Opo to sing kudu di tindak ake
Kang di arani hasta ariya maga

Reff
Sabapa pasa angkarang
Kusala sa umpa sampada
Sacita pariyo da panang
Etang Buddha nusa sanang

Pomo-pomo ojo tumindak olo
Nangeng ngudiyo undak eng kautaman
Sucen nono ati lan pikiranmu
Yo iku piwulange poro Buddho

Comments