Lirik Lagu Buddhis Jawa Telu Kang Tan Pisah

Lirik Lagu Buddhis Jawa Telu Kang Tan Pisah

Lirik Lagu Buddhis Jawa Telu Kang Tan Pisah

Mengertiyo hukum anicca
Tembung jowo ora langgeng bakal sirno
Padang  kanti peteng

Mengertiyo hukume duko tembng jowo
Tegase nandang sangsoro
Iku nyoto wes dadi garwana jalmo
Tan peduli wong kang urip mulyo mukti

Umat buddho kudu mengrtinyo
Dasar nyoto kahanan eng ndoyo
Iku mesti ra bedo lan sesami rino wengi
Nandang rekoso eng ati

Mengertiyo hukum anatta
Tembung jowo tegasane ngusir samsoro
Yen di nengno
Aku iki mung pangroso
Aku iku nyataneng krentekeng ati

Berlangganan update artikel terbaru via email:

0 Response to "Lirik Lagu Buddhis Jawa Telu Kang Tan Pisah"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel